Ο βασικός μηχανισμός λειτουργίας πίσω από τους φορτιστές N2O για σαντιγί και τον σιφόν (γνωστός και ως διανομέας) είναι ο ίδιος – είτε χρησιμοποιείτε φορτιστές κρέμας Kayser, 600 Liss ή οποιονδήποτε άλλο δημοφιλή φορτιστή. Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απλές οδηγίες παρακάτω για να δημιουργήσετε τέλεια σαντιγί στο σπίτι σας σε ελάχιστο χρόνο.
Αφαιρέστε την κεφαλή του διανομέα και γεμίστε το μέχρι τη μέση με κρέμα χτυπημένης κρέμας.
Προσθέστε ζάχαρη άχνη και ένα αρωματικό παράγοντα (βανίλια, σοκολάτα κ.λπ.).
Αντικαταστήστε την κεφαλή του διανομέα και ανακινήστε το περιεχόμενο.
Εισάγετε τον σωλήνα στην κεφαλή του διανομέα κρέμας και απελευθερώστε 8 γρ. αερίου N2O σε αυτό, συνδέοντας την άλλη πλευρά με τον κύλινδρο ExoticWhip 640 γραμμαρίων μέχρι να ακούσετε έναν αφριστικό ήχο. Αυτό σημαίνει ότι το αέριο έχει απελευθερωθεί στον διανομέα.
Ανακινήστε τη λαβή του διανομέα κρατώντας τον ανάποδα. Η φρέσκια σαντιγί θα αρχίσει να ρέει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
Οφέλη από τη χρήση φορτιστή σαντιγί N2O 640g
Η σαντιγί είναι ένα βασικό συστατικό πολλών γαστρονομικών παρασκευών. Χρησιμοποιείται στην οικιακή κουζίνα, σε αρτοποιεία, εστιατόρια, καφέ και άλλα. Ωστόσο, η παρασκευή σαντιγί μπορεί να είναι χρονοβόρα και αποθαρρυντική, και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα επιτύχετε πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα – ειδικά αν προσπαθείτε με παραδοσιακό τρόπο.
Οι εποχές που η παρασκευή σαντιγί θεωρούνταν κάτι που μόνο οι ειδικοί μπορούσαν να κάνουν έχουν περάσει. Σήμερα, η παρασκευή σαντιγί είναι μια διαδικασία που απαιτεί κόπο, και ακόμη και ένας αρχάριος μπορεί να φτιάξει σαντιγί στην τελειότητα. Ναι, μιλάμε για τις καινοτόμες κάψουλες κρέμας, με τις οποίες μπορείτε όχι μόνο να ετοιμάσετε φρέσκια, αφράτη και ελαφριά σαντιγί σε χρόνο μηδέν, αλλά και να γίνετε ένας έμπειρος μπαρίστα ή σεφ στο σπίτι.
Η σαντιγί είναι ένα βασικό συστατικό πολλών μαγειρικών παρασκευών. Χρησιμοποιείται σε οικιακές κουζίνες, αρτοποιεία, εστιατόρια, καφέ και άλλα. Ωστόσο, η διαδικασία παρασκευής της σαντιγί μπορεί να είναι χρονοβόρα και αποθαρρυντική, και επιπλέον δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά – ειδικά αν προσπαθείτε να το κάνετε με τον παραδοσιακό τρόπο.
Έχουν τελειώσει οι μέρες που η παρασκευή της σαντιγί θεωρούνταν κάτι που μόνο οι ειδικοί μπορούσαν να διαχειριστούν. Σήμερα, η παρασκευή της σαντιγί είναι μια εύκολη διαδικασία και ακόμη και ένας αρχάριος μπορεί να ετοιμάσει τη σαντιγί με απόλυτη τελειότητα. Ναι, μιλάμε για τον καινοτόμο φορτιστή σαντιγί που όχι μόνο σας δίνει φρέσκια, αέρινη και αφράτη σαντιγί σε μια στιγμή, αλλά σας μετατρέπει σε έναν ειδικό μπαρίστα ή σεφ στο σπίτι.
Αλλά, πριν εμβαθύνουμε στους φορτιστές σαντιγί, ας μιλήσουμε λίγο για τη σαντιγί.
Η σαντιγί είναι ένα βασικό συστατικό πολλών μαγειρικών παρασκευών. Χρησιμοποιείται σε οικιακές κουζίνες, αρτοποιεία, εστιατόρια, καφετέριες και άλλα μέρη. Ωστόσο, η διαδικασία παρασκευής σαντιγί μπορεί να απαιτεί πολύ χρόνο και να είναι αποθαρρυντική, και επιπλέον, δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα έχετε πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα, ειδικά αν προσπαθήσετε να την παρασκευάσετε με τον παραδοσιακό τρόπο.
Πέρασαν οι μέρες που η παρασκευή σαντιγί θεωρούνταν κάτι που μπορούσαν να κάνουν μόνο οι ειδικοί. Σήμερα, η παρασκευή σαντιγί είναι μια εύκολη εργασία και ακόμη και ένας αρχάριος μπορεί να ετοιμάσει σαντιγί με απόλυτη τελειότητα. Ναι, μιλάμε για τον καινοτόμο φορτιστή σαντιγί που όχι μόνο σας παρέχει μια φρέσκια, αέρινη και αφράτη σαντιγί σε χρόνο μηδέν, αλλά σας μετατρέπει και σε έναν ειδικό barista ή σεφ στο σπίτι.